ONLINE REZERVACIJE I RASPOLOŽIVOST

ONLINE REZERVACIJE I RASPOLOŽIVOST

TREBATE POMOĆ?

Kažite nam vaše želje i iskustvo i naš tim će vam poslati najbolju ponudu.

MAIL: ayc@ayc.hr

Kontakt

Adriatic Yacht Charter d.o.o.

Braće Leonardelli 33
HR-52100 Pula

EU VAT HR85919262464
HR-AB-52-130009217
MBS 130009217
MB 2127083

Upisano u sudski registar kod Trgovačkog suda Pazin
Temeljni kapital: 100.000,00 kuna uplaćen u cijelosti
Članovi uprave: Neven Maras, Boško Čelić

Erste&Steiermarkische Bank d.d.
IBAN: HR5824020061100476982
SWIFT CODE: ESBCHR22

Glavni ured i rezervacije

Neven MARAS +385-98-366-721
Boško ČELIĆ Cell: +385-98-273-880
Maja SKROBO Cell: +385-95-906-2866

e-mail: ayc@ayc.hr

Rezervacije za motorna plovila i gumenjake

Ivan +385-99-229-4540

Baza Medulin

Carlo ROSANDA - voditelj baze Medulin - Marina Puntica
Cell: +385-99-555-3131

Baza Pula

Ugo MILOS - voditelj baze Pula - Marina Veruda
Cell: +385-99-331-6344

Baza Dubrovnik

Andrej ČOLOVIĆ - voditelj baze Dubrovnik - ACI marina Dubrovnik
Cell: +385-98-335-554

Deklaracija o privatnosti i zaštiti osobnih podataka

U skladu s Uredbom (EU) 2016/679 Europskog parlamenta i Vijeća od 27. travnja 2016. o zaštiti pojedinaca u vezi s obradom osobnih podataka i slobodnom kretanju tih podataka i ukidanje Direktive 95/46 / EZ (u daljnjem tekstu: Opća uredba o zaštiti podataka), Adriatic Yacht Charter društvo s ograničenom odgovornošću za usluge i putničku agenciju (u daljnjem tekstu AYC) u svom radu, obvezuje poštivanje i zaštite osobnih podataka i privatnost korisnika ove internetske stranice stranice, sve dok se koriste u uvjetima korištenja okvirnih uvjeta.

Sljedeća pravila pružit će vam informacije o osobnim podacima koji se prikupljaju, obrađuju i koriste. Ova stranica vas informira o našim pravilima o prikupljanju, korištenju i otkrivanju osobnih podataka prilikom kretanja kroz našu web stranicu www.ayc.hr i odabirima koje ste povezali s tim podacima.

Ovo se pravilo primjenjuje kada djelujemo kao kontrolor podataka u vezi s osobnim podacima naših posjetitelja.

●        Koje podatke prikupljamo

1. Osobni podaci koje dobrovoljno pružate

Osobni podaci su informacije koje posebno identificiraju pojedinca, kao što su, vaše ime (naziv tvrtke), adresa e-pošte, telefonski broj, adresa, spol i zemlja.

Prikupljamo samo osobne podatke kada nas:

- Kontaktirate izravno putem e-pošte

- Kontaktirate  izravno telefonski

- Kontaktirate putem naših obrazaca e-pošte na stranicama

- Ispunite obrazac za upit

- Ispunite naš newsletter pretplatnički obrazac

2.Ne-osobni podaci koje prikupljamo

Kada koristite našu web stranicu, možemo koristiti tehnologije kao što su Google Analytics, Facebook ili drugi alati trećih strana za prikupljanje podataka o vašem posjetu našoj web stranici. U biti, ovi alati pružaju informacije o tome kako stupate u interakciju s našim web stranicama, društvenim medijima ili kampanjama s novostima. Google Analytics i remarketing - Naša web stranica koristi Google Analytics, uslugu web analize koju pruža Google, Inc. Google Analytics koristi kolačiće, tekstualne datoteke pohranjene na vašem računalu kako bi pomogli web stranici da analizira kako korisnici koriste web stranicu. Koristimo ove podatke kako bismo utvrdili broj korisnika koji posjećuju našu web stranicu, kako bismo utvrdili kako su stigli na našu web stranicu i kako bismo bolje razumjeli njihovo ponašanje na našoj web stranici, npr. kao što su najčešće pregledane stranice.

Googleu možete zabraniti prikupljanje i analizu podataka generiranih na kolačićima o vašoj upotrebi web stranice tako što ćete instalirati dodatni dodatak pregledniku.Koristimo Google AdWords uslugu za ponovni marketing koju pruža Google, Inc. Možete zabraniti Googleu prikupljanje i analizu podataka o vašoj upotrebi web stranice generiranog kolačićem instaliranjem dodanog dodatka preglednika.

3.Facebook

S vašom dozvolom naša web stranica koristi uslugu Pixel za praćenje konverzija tvrtke Facebook Inc., 1601 S. California Ave., Palo Alto, CA 94304, SAD. Ovaj alat omogućuje nam da pratimo radnje korisnika nakon što su preusmjereni na web mjesto pružatelja usluga klikom na Facebook oglas. Ova usluga nam omogućuje snimanje učinkovitosti Facebook reklama za potrebe statističkih i tržišnih istraživanja. Prikupljeni podaci o osobnim podacima ostaju anonimni. Budući da Facebook prikuplja prikupljene podatke, oni su u mogućnosti povezati podatke s vašim Facebook računom i koristiti podatke u vlastite svrhe oglašavanja, u skladu s pravilima o korištenju podataka o Facebooku. Facebook praćenje također omogućuje Facebooku i njegovim partnerima da vam prikažu oglase na Facebooku i izvan njih. Osim toga, kolačić će se spremiti na vaše računalo u ove svrhe.

●        Kako i zašto koristimo vaše podatke

1.Obrada podataka vezanih za poslovanje

AYC obrađuje vaše osobne podatke kako bi vam mogli pružiti naše usluge, pokrenuti, održavati i razvijati naše poslovanje. Ako kontaktirate s našom prodajom, koristiti ćemo vaše  informacije u skladu s ovim uvjetima korištenja. Kako bismo osigurali da su naše usluge u skladu s vašim potrebama, ti će podaci biti korišteni za prikupljanje informacija kao što su statistička analiza, ankete o zadovoljstvu korisnika, unaprjeđenje poslovanja ili bilo koje druge aktivnosti povezane s poslovanjem s krajnjim ciljem pružanja najbolje moguće ponude , AYC obrađuje Vaše osobne podatke kako bi izvršili našu ugovornu obvezu prema vama i da udovoljimo zakonskim obvezama. Nadalje, obrađujemo vaše osobne podatke kako bismo nastavili s našim legitimnim interesom za održavanje i razvoj našeg poslovanja.

2.Izravne marketinške aktivnosti

AYC obrađuje vaše osobne podatke kako bi vas obavijestili o našim uslugama i informirali vas o promjenama i najboljim rješenjima za naše usluge i proizvode. Vaši se podaci također koriste za istraživanje i analizu kako bi poboljšali naše usluge i iskustvo našeg web mjesta. Možemo također upotrijebiti vaše podatke unesene na našoj  web stranici u određenim slučajevima za slanje informacija putem kampanja e-poštom a, pod uvjetom da ste nam dali suglasnost.

3.Naši unutarnji poslužitelji

Nijedan od vaših isporučenih podataka neće biti pohranjen na ovoj web stranici, prodan ili proslijeđen bilo kojem od trećih strana procesora podataka. Na navedenim kontaktnim obrascima pružit ćemo Vam mogućnost da odlučite uključiti / isključiti naše izravne marketinške kampanje.

●        Gdje spremamo vaše podatke

Mjesta za pohranu su odabrana u skladu pokreta maksimalne produktivnosti i performanse i sigurnosti, tako da su podaci zaštićeni u slučaju nestanka struje. Pažljivo provodimo poslove kako bismo postigli da se prikupljeni podaci prema ovoj politici privatnosti obrađuju u skladu s direktivama, pravila i zahtjevima primjenjivog zakona gdje god se podaci nalaze.

1.Politika kolačića

Kolačiće koristimo na našoj web stranici. To su male tekstualne datoteke pohranjene na vašem računalu. Koristimo trajne kolačiće i kolačiće sesije kako bismo vam mogli ponuditi najbolju moguću uslugu. Podaci spremljeni u kolačićima omogućuju vam da koristite naše usluge što je moguće bolje  za vas, ne samo za vašu trenutnu upotrebu odgovarajuće usluge, ali i izvan nje. Ako ne želite dopustiti trajne kolačiće, možete odabrati opciju za deaktiviranje trajnih kolačića u pregledniku.

2.Kršenje podataka

Obavijestit ćemo svaku lažnu povredu podataka ove baze podataka na web stranici ili baze podataka bilo kojeg od naših procesora za obradu podataka od treće strane, bilo kojoj i svim relevantnim osobama i tijelima u roku od 72 sata od prekršaja ako je očito da su pohranjeni osobni podaci ukradeni.

3.Vaša prava

Mislimo da je važno da možete kontrolirati svoje osobne podatke. Imate sljedeća prava:

-Pravo pristupa informacijama

- Pravo ispravljanja

- Pravo brisanja

- Pravo da vas zaboravimo

- Pravo na ograničenje obrade

- Pravo na prijenos podataka

- Pravo na odbijanje

 -Pravo protiv automatske odluke

Napomena: Ova pravila o privatnosti mogu s vremena na vrijeme biti podložna promjenama, u skladu s zakonima ili razvojem industrije. Nećemo eksplicitno obavijestiti naše klijente ili korisnike web stranica o tim promjenama. Umjesto toga, preporučujemo da povremeno provjeravate ovu stranicu za sve izmjene pravila.